UNIQ KEBAB

UNIQ KEBAB Uniq Kebab Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Uniq Kebab. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 1:28 Was heel goed, vlotte levering
5 jul 2022 om 21:19 Kapsalon was lekker maar een veel te kleine portie voor 7,5€ het kipvlees in de doner was te vettig, al het vet drupte door het broodje, was echt walgelijk
28 jun 2022 om 23:31 Het was de slechtste kebab die ik ooit in mijn leven heb gegeten. Het vlees stonk. Na het eten van de kebab heb ik de hele dag overgegeven Ik begrijp niet waarom het restaurant nog open is. Ik raad het niemand aan.
27 jun 2022 om 14:01 Zeer lekker en mooi op tijd geleverd
26 jun 2022 om 18:02 Bestelling was 30min. Vroeger dan aan gegeven en vind ik zeer top leverbaar was ook zeer beleefd en het eten op en top in orde en nog zeer warm
17 jun 2022 om 11:17 Eten besteld om om 17:45 te leveren, maar ze waren 45 min te snel geleverd. Eten is lekker zoals altijd, maar jammer voor mensen die pas om 17:45 komen dat hun eten koud is.
15 jun 2022 om 19:45 Verkeerde saus en drank gekregen.
12 jun 2022 om 21:10 Terug zeer lekker en verzorgd. Ook geen lange wachttijd....TOP!
12 jun 2022 om 20:35 Was heel lekker en niet lang moeten wachten