UNIQ KEBAB

UNIQ KEBAB Uniq Kebab Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 973 beoordelingen
17 okt 2019 om 14:06 WAS GEWOON TOP
14 okt 2019 om 14:08 Niet zoals verwachte. Heb enkel joepie saus gevraagt krijg Joepie en looksaus & veel was nog niet goed
7 okt 2019 om 20:36 Beste pita ooit!
3 okt 2019 om 13:47 Zelf moeten bellen omdat er na 1.5u nog niets geleverd was.
3 okt 2019 om 5:57 Sympathieke koerier mooi op tijd. Perfect ingepakte bestelling, goed warm en zoals gewoonte zeer lekker alles, groentjes zo vers !! Top zaak en zeker aan te raden !! Proficiat....
25 sep 2019 om 20:47 De bezorger was niet echt vriendelijk, een deel van mijn bestelling werd niet geleverd en het eten was niet meer zo warm. Spijtig, want ik zag toch vooral positieve reviews.
24 sep 2019 om 12:20 ik had de levering op een verkeerd uur besteld. Toen ik belde was de man vriendelijk niettegenstaande hij het eten al aan het bereiden was. de levering werd aangepast en op het gewenste uur geleverd. eten was lekker
22 sep 2019 om 20:18 Over het algemeen lekker. Maar extra optie ananas werd niet gerespecteerd. Ookal hebben wij hiervoor bijbetaald.
21 sep 2019 om 18:12 Koerier mooi op tijd.Zoals steeds alles goed ingepakt, warm en zeer lekker en groentjes vers en krokant.Lekker eten moet je bij Uniq Kebab zijn.
19 sep 2019 om 6:24 Sympathieke koerier,mooi op tijd bezorgd. Alles verzorgd ingepakt en goed warm.Zeer lekkere frietjes en heerlijke kroketten.Groentjes voldoende en lekker vers met pittig mayosausje. Top zaak en ik blijf klant, een aanrader voor lekker eten !!